• Hyvää alkanutta vuotta!
  Vuosi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin meillä sotilaskodeissa. Uudet alokkaat ovat jälleen saapuneet ja perjantaina 7.2. he vannoivat sotilasvalan tai -vakuutuksen, joka päätti alokasajan. Alokasjuhlat järjestettiin jälleen Parola 1 -sotilaskodissa ja esiintyjänä oli Etta. Pikkusisaret hoitivat taas tarjottavien jaon alokkaille hienosti, kiito..
  Lue lisää
 • Kiitos onnistuneesta juhlavuodesta!
  Hämeenlinnan Sotilaskotiyhdistys ry täytti sata vuotta 17.11.2018 Juhlavuoden aikana yhdistys oli näkyvästi esillä lähialueilla. Siviiliyleisö pääsi nauttimaan perinteisiä munkkikahveja mm. pop up –sotilaskodeissa, elomessuilla ja 100-vuotiskirkkokonsertissa. Munkkikahvimyynnin ja ilmaistarjoilun ohella yhdistys on saanut osakseen kiinnostusta j..
  Lue lisää
 • Pop up sotilaskodit 7-8.5.2018
  Vuosi 2018 on sotilaskotityön 100-vuotisjuhlavuosi. Ensimmäinen sotilaskoti, joka palveli suomalaisia sotilaita avattiin 7.5.1918. Sen kunniaksi avattiin pop up-sotilaskoteja eri paikkakunnilla. Hämeenlinnan Sotilaskotiyhdistys ry osallistui tapahtumaan neljällä pop up -sotilaskodilla Hämeenlinnassa ja Hattulassa. Sotilaskodeissa esiteltiin yhdi..
  Lue lisää
 • Likkojen lenkillä Tampereella sotilaskotiporukalla!
  Lauantaina 20.5.2017 lähdettiin aamulla aurinkoisesta Hämeenlinnasta mummokyydillä kohti Pyynikin urheilukenttää. Perillä ennen lenkille lähtöä katseltiin ja maisteltiin Tapahtumatorin tarjontaa, kuunneltiin varusmiessoittokunnan Show Bandin keikka ja tehtiin pientä alkulämmittelyä. Koska kaikki sotilaskotisisaret olivat lähdössä kävelijöiden pi..
  Lue lisää
 • Rippikoulu - eväitä elämään
  Varusmiesten konfirmaatiotilaisuudessa 21.4. puhunut sotilaspastori Panssariprikaatin sotilaspappi Pasi Hakkarainen sanoi toivovansa nuorten saaneen rippikoulusta matkaeväitä elämänsä varrelle. - Elämään voi tulla pysäyttävä hetki, johon Jumalan rakkaus kristallisoituu. Toivo on ankkuri, joka meidät kiinnittää taivasten valtakuntaan. Siinä ja si..
  Lue lisää
 •   Arkisto
 

 

Hämeenlinnan Sotilaskotiyhdistys ry:n toimisto

Käyntiosoite:

Parola 1 sotilaskoti
13700 Parolannummi

Tietosuojaseloste