•   Takaisin
 • Syvien asioiden äärellä - Kinkerit
  Runoilija Pia Perkiö luki runojaan kinkereillä - Kinkereillä olemme syvien asioiden äärellä. Meillä on usko mihin luottaa tapahtuupa mitä tahansa, puhui runoilija Pia Perkiö Hattula Pirtillä 3.4.2017 järjestetyssä kinkeritilaisuudessa. Hän totesi kuitenkin olevansa valon tuoja, sanan ”valo” hän uskoo runoissaan esiintyvän erityisen usein. Sotila..
  Lue lisää
 • Sisariltojen tunnelmia ja viestikapulan vastaanotto
  6.2.2017 vietettiin sisariltaa Härkätien kynttilässä. Paikka oli mielenkiintoinen ja ihastusta ja ihmetystä herättävä. Sen puolesta puhui myös sisarten kiinnostus iltaa kohtaan sillä sisarillassa oli 42 osallistujaa. Isäntä soitti ja lauloi meille kauniita lauluja ja emäntä oli loihtinut herkulliset tarjottavat. Ilta kului rattoisasti; iloinen puhe..
  Lue lisää
 • Tarjoilujaoston sisarten tapaaminen
  Vietimme yhteistä iltaa 14.9.2016 Parola 1:n tiloissa. Aloitimme ulkona pienellä kisailulla ja samalla tutustuimme sisariin, joiden kanssa harvemmin osumme samaan työvuoroon. Ulkona samoin kuin kahvinjuonnin ajan meitä viihdyttivät varusmiessoittajat. Illan tarkoituksena oli paitsi toisiimme tutustuminen myös keskustelu tarjoilujaoston yhteisist..
  Lue lisää
 • Syksyn sisarillat starttasivat Aulangolta 5.9.2016
  Kyllä oli Aulangon ulkoilumajalla kerrassaan upea sisarilta ja iloinen tunnelma! Järjestäjäsisaret olivat laatineet kivaa ohjelmaa pariksi tunniksi. Valmiiksi paistetut makkarat heti alkuun mehun kanssa ja mukavia tervetuliaissanoja sisältäen runon siitä, miksi me sisaret tätä työtä tehdään. Runo oli kulkeutunut tänne aina Ivalon Rajajääkärikomp..
  Lue lisää
 • Talkoojaosto urakoi alokaspakkaukset valmiiksi
  Talkoojaosto kokoontui 25.5. aamuna viimeistä kertaa ennen kesää. Jaosto urakoi valmiiksi kaikki alokaspakkaukset heinäkuussa saapuville uusille alokkaille. Sisaret tekivät myös kahvilippuja. Kun homma saatiin hoidettua, oli kahvin aika.
  Lue lisää
 • Varapuheenjohtaja Oili Salon tervehdyssanat Hämeenlinnan Sotilaskotiyhdistyksen kevätkokouksessa Parola 2 sotilaskodin Vaakunasalissa
  Rakkaat sisaret, hyvä kevätkokousväki. Tervetuloa tähän Hämeenlinnan sotilaskotiyhdistyksen 97. toimintavuoden kevätkokoukseen. Kevätkokouksessa on aina aika tarkastella sekä mennyttä, että tulevaa. Vuoden 2014 tapahtumat ovat nyt niin sanotusti paketissa - sekä lukuina että sanallisessa muodossa toimintakertomuksessa. Tarkastelemme..
  Lue lisää
 

 

Hämeenlinnan Sotilaskotiyhdistys ry:n toimisto

Käyntiosoite:

Parola 1 sotilaskoti
13700 Parolannummi

Tietosuojaseloste