• Likkojen lenkillä Tampereella sotilaskotiporukalla!

  Lauantaina 20.5.2017 lähdettiin aamulla aurinkoisesta Hämeenlinnasta mummokyydillä kohti Pyynikin urheilukenttää. Perillä ennen lenkille lähtöä katseltiin ja maisteltiin Tapahtumatorin tarjontaa, kuunneltiin varusmiessoittokunnan Show Bandin keikka ja tehtiin pientä alkulämmittelyä.

  Koska kaikki sotilaskotisisaret olivat lähdössä kävelijöiden pitkälle lenkille (7,5 km), niin käveltiin lenkki yhdessä porukassa. Reitti kulki ensin Pyynikin vesitornille, sieltä Tahmelaan Pyhäjärven rantaan ja uudelleen ylös Pispalan kauniille puutaloalueelle, jossa eli erittäin upeat maisemat järvelle. Korkeuseroja reitissä oli paljon, mutta isossa lenkkikansassa ei voinut vauhtia liiaksi nostaa, joten reitin jaksoi kävellä hyvin.

  Lenkin jälkeen oli vuorossa LenkkiPiknik, hyvällä ruokahalulla söimme lenkkieväät jotka tapahtuman puolesta oli tarjolla. Siihen vielä venyttelyt ja Jonne Aaronin ja Anna Puun keikat, niin kyllä oli väsynyttä sisarta Hämeenlinnaan päin lähdössä illalla! Ja osui hieno ilma meille tapahtumaan, aurinkoista, mutta ei tukahduttavan kuumaa.

  Kiitos kaikille mukana olleille sisarille! Seuraavana kesänä lähtö uudella innolla!

  Hannakaisa Pappila

   

    Takaisin
  0 kommenttia:
  Kommentoi:
 •   Arkisto
 

 

Hämeenlinnan Sotilaskotiyhdistys ry:n toimisto

Käyntiosoite:

Parola 1 sotilaskoti
13700 Parolannummi

Tietosuojaseloste